Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Milliardærens selskap trues av konkurs

Christen Sveaas-kontrollerte Viking Supply Ships trues med konkurs av Pareto-eide Norseman Offshore.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Finansavisen): Fredag morgen skulle det Christen Sveaas-kontrollerte rederiet Viking Supply Ships legge frem rapport for 1. kvartal, men det ble utsatt som følge av at selskapet trues med konkurs, skriver Finansavisen.

Det er Norseman Offshore, som eies av Pareto Maritime Secondary Oppurtunity Fund, som har levert inn en konkursbegjæring av Viking Supply Ships til retten i København.

Ubetalt leie Bakgrunnen for begjæringen er ubetalt leie for skipet Odin Viking på i overkant av 20 millioner kroner.

Norseman Offshore kjøpte skipet av Viking Supply Ships i 2012 og leide det ut igjen til rederiet i form av en bareboat-kontrakt.

Partene skal ifølge Finansavisen ha vært i diskusjoner er en god stund, som en del av den finansielle restruktureringen av supplyrederiet, men har ikke kommet frem til noen løsning.

Ikke grunnlag Viking Supply Ships var i fredag formiddag ikke formelt underrettet om begjæringen, men mener det uansett ikke er grunnlag for den, skriver Finansavisen.

Flere økonominyheter:
Bladde opp 29 mill. for lunsj med Buffett
Søndagens aksjetips  

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!