Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Norwegian

Milliardunderskudd for Norwegian

Norwegian fikk et underskudd før skatt på 1,4 milliarder kroner i fjerde kvartal 2017, mot et overskudd på 299 millioner kroner i samme kvartal i 2016.

UNDERSKUDD: 1,4 milliarder kroner i underskudd før skatt i fjerde kvartal i 2017 er fasiten for Norwegian. Foto: NTB scanpix
UNDERSKUDD: 1,4 milliarder kroner i underskudd før skatt i fjerde kvartal i 2017 er fasiten for Norwegian. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Dagens Næringsliv var dette enda verre enn ekspertene hadde ventet. På forhånd hadde analytikerne estimert et underskudd på 771 millioner kroner, ifølge TDN Finans.

– Vi er selvsagt ikke fornøyd med dette resultatet. Samtidig var 2017 preget av global vekst, nye ruter, høy fyllingsgrad og fortsatt flåtefornyelse. Gjennom vår globale strategi, bidrar vi til verdiskaping og nye arbeidsplasser overalt hvor vi flyr, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Driftsinntektene i fjerde kvartal ble på 7,8 milliarder kroner, en økning fra vel 6 milliarder fra samme periode i 2016.

Driftsresultatet var på minus 1,025 milliarder kroner, mot et overskudd på 335 millioner kroner i fjerde kvartal i 2016.

(NTB)

BOMMERT: Norwegians reklamesnutt inneholder en vesentlig glipp: I reklamen for innenlandsreiser i Norge, har et bilde fra Sverige sneket seg inn. Video: Norwegian Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!