Russ i bråk:

- Millimeter fra å bli drept

Faren til tenåringen er glad for at han overlevde voldshendelse på den greske øya Ios.

RUSS I BRÅK: Den fornærmede skal ha blitt stukket i halsen med en knust glassflaske. Hendelsen skjedde på den greske øya Ios. Foto: Geir Bølstad
RUSS I BRÅK: Den fornærmede skal ha blitt stukket i halsen med en knust glassflaske. Hendelsen skjedde på den greske øya Ios. Foto: Geir Bølstad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En norsk tenåring er siktet for drapsforsøk etter en voldshendelse på den greske øya Ios. De involverte kommer begge fra østlandsområdet. Gresk politi bekrefter overfor VG at de etterforsker saken.

- En mann er arrestert og siktet for drapsforsøk, sier pressetalsperson i gresk politi, Theodoros Chronopoulos, til VG, som først omtalte saken.

Ifølge Chronopoulos skal siktede ha forsøkt å slå en annen mann med ei flaske. Hendelsen skal ha skjedd natt til mandag, samme dag som begge skal ha ankommet øya.

Stukket i halsen

Den innlagte 18-åringens far sier til Dagbladet at det har vært en lang dag, men at det nå virker som ting er under kontroll. Sønnen hans er lagt inn på sykehuset i Aten og blir tatt vare på.

- Han ble sendt dit med båt i følge med en kamerat og lege. Han har vært svært heldig, og ser ut til å komme fra det uten varige men. Men han ble stukket i halsen med ei knust flaske, og har vært bare millimeter unna å bli drept fordi kuttet var svært nær hovedpulsåra, sier faren til den skadde russen fra østlandsområdet.

Han legger til at de har god oversikt over hva som har skjedd i forkant av voldshendelsen, men han ønsker ikke å gå inn på detaljene av hensyn til de involverte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer