Million-jenta

For første gang i sitt liv kjøpte Erika Greene (20) en lottokupong på tirsdag. Det gjorde hun lurt i.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Erika Greenes liv ble radikalt forandret da hun kjøpte en automatisk utfylt kupong i det store Big Game-lotteriet for to dager siden. 10 ferdigutfylte kuponger ble kjøpt på Texaco-stasjonen i Dacula nordøst for Atlanta, melder CNN.

I går ble det klart at 20-åringen er en av tre som deler en gigant-premie på over 2,8 milliarder kroner. Siden Erikas kupong var ferdigutfylt får hun «bare» 500 millioner. Uten at det var mulig å spore nevneverdig skuffelse over det da den tele-ansatte 20-åringen mottok sjekken i går.

- Jeg ringte kjæresten min først, deretter faren min. Ingen av dem trodde på meg. Moren min ringte alle andre, sa Erika Greene og fortalte hvordan hun hadde blitt sittende og skjelve etter at hun fikk gla'meldingen.

Og hva skal hun bruke pengene til?

- Jeg har lest statistikk, og jeg skal la andre ta seg av pengene mine.

Lottomillionærer er som andre lottomillionærer, tydeligvis.

Big Game er et lotteri som går over sju stater i USA. Etter 18 runder uten en vinner, fikk folk blod på tann og løp til kommisjonærene. Det resulterte i rekord-potten på 331 millioner amerikanske dollar. Bare en gang tidligere har potten vært større. Det skjedde i 2000 og da var gevinsten 363 millioner dollar.

VELBERGET: Erika Greene (20) skulle være kvitt alle framtidige pengebekymringer.