Millionær ble arrestert etter at han lot sønnen (9) kjøre Ferrari i nabolaget

Videoen av bursdagsfeiringen skapte sterke reaksjoner i India.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Sønnen til millionæren Mohammed Nisham fikk guttedrømmen oppfylt da han på 9-årsdagen sin fikk låne pappas Ferrari.

Sammen med lillebroren (5) fikk niåringen nøklene til den røde sportsbilen, som koster rundt 1,1 millioner norske kroner, og han virket ikke direkte ukjent med gasspedalen da de to cruiset rundt i et nabolag i byen Thrissur i den indiske delstaten Kerala.

Liten tvil var det om at gutten den dagen ble kongen i gata.

Mange av nabolagets barn fulgte imponert med, mens det røde vidunderet suste forbi flere ganger - med niåringen bak rattet.

Se video øverst i saken.

Skapte sterke reaksjoner Barnas mor, Amal Nisham, filmet det hele, og la ut videoklippet på Youtube i begynnelsen av april.

Nå er videoen av den Ferrari-kjørende gutten sett av over én million på Youtube, og skapte sterke reaksjoner i India, noe som førte til politianmeldelse.

Det indiske politiet lot seg ikke imponere av den fartsfylte bursdagsgaven, og besluttet å arrestere millionæren for å ha latt den mindreårige sønnen låne Ferrarien i noen minutter.

- Mohammed Nisham ble arrestert på bakgrunn av anklager om å sette barns liv i fare ved å la en mindreårig kjøre bil, sier politiinspektør Biju Kumar, ifølge Yahoo News.

Beslagla Ferrarien Millionæren skal selv ha meldt seg på politistasjonen, og politiet har beslaglagt sportsbilen inntil saken er ferdig etterforsket.

Nisham ble imidlertid løslatt mot en kausjon på 5 000 indiske rupi, tilsvarende rundt 500 norske kroner.

Ifølge Yahoo News er ikke den røde Ferrarien den eneste stoltheten Mohammed Nisham har å vise til i garasjen.

Millionæren, som har tjent seg rik på sine mange tobakk- og eiendomsselskaper, eier nemlig ikke mindre enn 18 biler, som til sammen har en verdi på rundt 23 millioner norske kroner.

Hans små sønner er altså ikke helt ukjent med luksusbiler, og har fått prøve seg bak rattet på flere av dem.

Stolt mamma - Jeg er stolt av ham. Han har kjørt bil siden han var fem, sier guttens mor, Amal Nisham, til NDTV, ifølge The Telegraph.

Hun bekrefter også at niåringen har kjørt familiens Lamborghini og Bentley, men at ønsket om å få kjøre den røde vidunderbilen har vært sterkt lenge.

- Det var hans 9-årsdag, og siden han hadde mast i flere måneder lot vi ham kjøre Ferrarien. Han er en forsiktig og selvsikker sjåfør. Det er ikke lett for barn å oppnå en slik prestasjon i så ung alder.