Millionær gjemmer brev med penger

Folk kan finne brevene ved å følge kontoen HiddenCash på Twitter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Han er mellom 35 og 45 år gammel. Han har mer enn 100 000 følgere på Twitter. Han har gjort det stort innen eiendomsmarkedet i San Francisco, og er stinn av penger.

Men utover dette, er det en godt bevart hemmelighet hvem som skjuler seg bak navnet @HiddenCash på Twitter.

Grunnen til at den hemmelighetsfulle millionæren har så mange følgere, er trolig -  som USA Today skriver - at han slett ikke er en gjerrigknark.

Sosial skattejakt Via Twitter har rikingen nemlig startet en slags sosial skattejakt, hvor han kommer med små hint om hvor i San Francisco hans følgere kan finne penger han har gjemt.

- Jeg har tjent millioner av dollar de siste åra - mye mer enn jeg noensinne hadde forestilt meg. Samtidig ser jeg at både mine venner og personer som arbeider for meg ikke engang har råd til å kjøpe seg en beskjeden bolig, sier den gavmilde personen til Bold Italic.

- Dette har gitt meg mye å reflektere over, og jeg er fast bestemt på å gi bort noen av pengene jeg har - og i tillegg til å gi til veldedighet, ønsker jeg å gjøre noen morsomme kreative ting som dette, fortsetter han.

Vil utvide Til ABC News sier mannen som skjuler seg bak @HiddenCash at han vil fortsette å «droppe» penger på ubestemt tid, og at han vil utvide gave-området til New York og Los Angeles.

- Jeg gir 1000 dollar (5952 norske kroner) om dagen. For meg er det absolutt overkommelig, sier han.