Millionær tilgav Anastasias (23) drapsplaner

Igor Lantsov ble sjokkert da han fikk vite at kjæresten forsøkte å drepe ham. Så fridde han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den 23-år gamle skjønnheten Anastasia Nasinovskaya ble rasende da kjæresten hennes, den velstående forretningsmannen Igor Lantsov, forlangte at hun skulle levere tilbake en splitter ny BMW i desember i fjor. Nasinovskaya, som blant annet har deltatt i Miss Moskva, tok raskt affære og kontaktet en gammel venn. Vennen ble tilbudt 15 000 dollar for å ta livet av Lantsov. Pengene skulle komme i to omganger, først 10 000 dollar og deretter 5000 dollar, skriver Moscow News.

Pengene hun skulle betale med, tok hun fra det uvitende offeret.

Men Lantsovs venn ble sjokkert over tilbudet og gikk rett til politiet. Politiet satte deretter opp en felle og overvåket den siste pengeoverleveringen mellom Nasinovskaya og det hun trodde var en leiemorder.

Forretningsmannen som skulle drepes, ble svært sjokkert da planene ble avslørt for ham.

- Jeg brukte en halv million dollar på henne på de seks månedene vi bodde sammen, sa han i avhør med politiet.

- Og så betale med mine egne penger! Hun eier ikke skam!

Men kjærlighetens veier er uransakelige. Før rettssaken kom opp, bestemte Lantsov seg for å fortsette å bruke penger på kjæresten, denne gangen for å skaffe henne en dyktig forsvarer.

Deretter fridde han.

- Det ser ut til at følelsene hans var sterkere enn sjokket over at noen inngikk en kontrakt om livet hans, sier en politikilde.

De to inngikk ekteskap før saken gikk for retten. Fordi offeret hadde giftet seg med gjerningskvinnen, slapp den tidligere Miss Moskva-deltakeren å sone straffen i fengsel.