Millionærdatter funnet død på Mallorca

Britiske Josie Clacher (18), datter av gründeren Rachel Clacher, ble tirsdag morgen funnet død i et basseng på Mallorca.

OMKOM: Josie Clacher (18) ble funnet i et basseng på Mallorca. 18-åringen ble erklært død på stedet. Foto: NTB Scanpix
OMKOM: Josie Clacher (18) ble funnet i et basseng på Mallorca. 18-åringen ble erklært død på stedet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag morgen ble en ung britisk kvinne funnet død i et basseng i en luksusvilla på ferieøya Mallorca i Spania. Onsdag ble den omkomne identifisert som 18 år gamle Josie Clacher.

Josies mor, Rachel Clacher, er en av grunnleggerne av teleselskapet Moneypenny. Hovedsakelig tilbyr selskapet telefonsekretærer til bedrifter, og er trolig verdt over 100 millioner pund – som tilsvarer over én milliard kroner.

«Vi er alle helt knust som følge av denne tragiske hendelsen, og våre tanker og bønner går til familien i denne sørgelige tiden», uttaler en talsperson for selskapet, ifølge Sky News.

Ferierte med familien

18-åringen ferierte med familie og venner på Mallorca, deriblant sin egen mor.

Josie har trolig tatt seg en svømmetur etter å ha vært ute med venner, melder The Times. Omkring klokka 07 tirsdag morgen skal en nabo ha varslet nødetatene etter å ha hørt roping fra bassengområdet.

Hun ble umiddelbart hentet opp fra bassenget. Helsepersonell utførte livreddende førstehjelp, men livet sto ikke til å redde.

18-åringen ble erklært død på stedet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer