Millionærektepar funnet døde

En 89 år gammel kvinne og ektemannen på 74 år ble i går funnet døde i hjemmet ved Gardermoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ønsker ikke å kommentere om det er tegn til innbrudd i hjemmet, eller om likene har ytre skader, men utelukker ikke at de kan være drept.

- For øyeblikket vet vi ikke om det er begått en alvorlig forbrytelse eller om det ligger andre årsaker bak dødsfallene, sier konstituert lensmann Morten Huse i Ullensaker til Dagbladet.no

Saken etterforskes derfor som mistenkelige dødsfall, og politiet går bredt ut i etterforskningen. Ifølge Huse vil det sannsynligvis komme en foreløpig obduksjonsrapport i løpet av dagen, som forhåpentligvis kan kaste lys over hva som har skjedd det eldre ekteparet.

I nabolaget opplyses det at ekteparet var kjent for å oppbevare store summer hjemme, og i flere år har det gått rykter om at de hadde mye penger hjemme, skriver VG.

Den 89-år gamle kona skal i det siste hatt dårlig helse, mens 74-åringen var i god form. Han ble sist sett for noen dager siden da han måkte snø i oppkjørselen.

Det var et familiemedlem som i går varslet politiet etter at han gjennom et vindu skal ha sett minst en av ektefellene ligge død. Etterforskerne tror ekteparet kan ha ligget døde i flere døgn, men vil ikke oppplyse om det var tegn til innbrudd eller om det var ytre skader på likene.