Millionæren som ble lei A4-livet

Lars Grønnerød (43) er den hardtarbeidende og idrettsinteresserte kjøpmannssønnen som ble lei A4-livet. Han forlot sitt trygge liv og havnet på kant med loven. 43-åringen er millionær og elsker Play Station.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LARS GRØNNERUD (43):

Elsker Play Station Er svømmeinstruktør100 registrerte forhold Læreren ble drapsdømt Trente judo

Lars Grønnerød kommer fra et besteborgerlig hjem. Han møtte ekskjæresten Kristin Kirkemo Haukeland i narkotikamiljøet på Oslos vestkant. Seinere ble han kjent med Per Kristian og Veronica Orderud. 43-åringen kunne levd et helt normalt liv, men vennene mener han snublet et sted på veien.

Drev med judo

Lars Grønnerød er oppvokst på Eiksmarka på Østerås i Bærum sammen med sin to og et halvt år yngre bror.

Da han gikk på barne- og ungdomsskolen, var Lars svært skiinteressert. Han gikk langrenn og kjørte slalåm. Sommerstid likte Lars å stå på vannski. I tillegg trente han judo.

Etter at den nå 43 år gamle trippeldrapstiltalte sluttet på ungdomsskolen, reiste han som utvekslingsstudent til North-Carolina i USA i ett år. Ifølge dem som kjenner Grønnerød fra barndommen, var Lars svært begeistret for det han hadde opplevd og gjort i Statene.

Helt fra barndommen av var det egentlig bestemt at Lars etter hvert skulle pensle inn på kjøpmannsyrket. Da han kom tilbake fra USA, gikk han økonomilinja på Dønski videregående skole i Bærum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer