Millionærkone skutt i hodet

Ektemannen økonomisk presset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Mangemillionæren Christopher Fosters (50) kone, Jill Foster (49) er funnet skutt og drept i ekteparets luksusvilla i England.

Hun ble funnet sammen med en mann som foreløpig ikke er identifisert. Britisk politi har nå iverksatt drapsetterforskning.


Huset brent ned

Kvinnen skal være drept som følge av et skudd i hodet. Hun ble funnet tirsdag 26. august i familiens luksusvilla i Maesbrook, nært Shropshire i England, skriver Daily Mail.

Hele det enorme huset var da brent ned til grunne. I tillegg var alle husdyrene på gården, fire hunder og to hester, skutt og drept.


Skyldte penger
Christopher Foster var under sterkt økonomisk press i forkant av at luksusvillaen gikk opp i flammer. Han skyldte blant annet 1,8 millioner pund i skatt og til andre i forretningspartnere.

Både han og datteren Kirstie (15) er fortsatt savnet.

Politiet har ennå ikke klart å identifisere det andre liket, og har utstedt en etterlysning på Christopher Foster i tilfelle han har rømt fra landet, melder Daily Mail.

BRENT NED: Luksusvillaen til familien Foster er brent til grunne. I ruinene har politiet funnet liket av Jill Foster og en uidentifisert mann. Foto: AP Photo / Rui Viera/Scanpix
BRENT NED: Luksusvillaen til familien Foster er brent til grunne. I ruinene har politiet funnet liket av Jill Foster og en uidentifisert mann. Foto: AP Photo / Rui Viera/Scanpix Vis mer
FAMILIEN SAMLET: Her er et bilde av familien Foster: Kirstie Foster (15), Christopher Foster (50) og Jill Foster (49).