Millionbot til pisseprinsen

Kong Haralds hissige firmenning får 4 millioner i bot for urinering, kjeftebruk og voldtektstrusler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Prins Ernst August av Hannover, ble i dag forelagt en bot på 4 millioner kroner etter å ha slått lens offentlig og skjelt ut en kvinnelig redaktør.

Den hardtslående tyskeren, som er gift med prinsesse Caroline av Monaco, må ut med pengene fordi han truet en kvinnelig redaktør i bladet Bild-Zeitung med vold og seksuelle overgrep.

Bild hadde nemlig trykket bilder av prinsen mens han tisset på veggen til den tyrkiske paviljongen under verdensutstillingen i Hannover i fjor.

«Prins Piss»

Prins Ernst August, eller «Prins Pryl» som han kalles etter å ha banket opp journalister flere ganger, fikk et nytt tilnavn: «Prins Piss». Hans oppringning til den kvinnelige redaktøren ble tatt opp på bånd. På spørsmål om hva kona Caroline syntes om bannskapen, svarte han at hun satt ved siden av og nøt den.

- Min kone ville nok ha uttalt seg tre ganger så bedritent som du eller jeg, sa han ifølge Dagbladet den gangen.

Ernst August er også kjent for å ha angrepet fotografer med paraply, og han ble bøtelagt med 5 millioner kroner da han mishandlet eieren av et diskotek i Kenya. Han måtte betale over 3 millioner kroner etter å ha sparket en kvinnelig fotograf på låret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer