Milliondusør etter ranet

Det er utlovet en million kroner i dusør etter ranet i Stavanger i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den eller de som kan komme med opplysninger som bidrar til en oppklaring av kommandoranet i Stavanger i går kan få en million kroner i dusør. Det opplyste Norsk Kontantservice på en pressekonferanse i ettermiddag.

Ukjent beløp

Den enorme dusøren som utloves kan ikke tolkes på noen annen måte enn at ranerne har fått med seg et betydelig pengebeløp etter kommandoranet.

Vitner har forklart at ransmennene bar ut flere sekker som de tok med seg i fluktbilene.

Ingen vet foreløpig hvor mye penger ranerne fikk med seg, men det ble tidligere i dag kjent at de har fått med seg penger i svenske og danske kroner, samt dollar og euro.

Slo seg gjennom vegg

35 ansatte var på plass i lokalene til Norsk Kontantservice under ranet i går. Fire av dem befant seg i selve rommet der pengene ble oppbevart. De trakk seg ut av rommet og til tilstøtende rom da ranerne slo seg gjennom en vegg med slegger. Samme framgangsmåte ble brukt under ranet av Postsentens brevsentral i Oslo i fjor høst.

Flere av de ansatte som trakk seg helt ut av bygget under ranet møtte ransmenn på utsiden, men oppfattet dem som politifolk.

Var rolig

Regiondirektør Marius P. Iván i Norsk Kontantservice opplyste på en pressekonferanse i ettermiddag at de ansatte i selskapet oppførte seg helt passive overfor ranerne og at de ikke kom i noen konfrontasjoner med dem.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer