Millionerstatning for nye bryster

Sandra Perry fra California gikk ned 50 kilo i vekt, og gikk til legen for å få strammet inn huden etter vekttapet. I stedet utstyrte legen henne med helt nye bryster.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En solid fettinsprøyting høynet Perrys profil betraktelig, men sende humøret i bunn, for den unge advokatsekretæren hadde absolutt ikke noe ønske om å se ut som Pamela Anderson. Dette hadde hun også sagt til legen - ikke én, men to ganger.

I løpet av det som skulle være en helt normal innstrammingsoperasjon, flyttet legen likevel store mengder vev fra andre steder av kroppen til Perrys bryster. Følgen var at hun måtte gå opp i BH-størrelse fra 34B til 40DD, skriver avisen San Francisco Chronicle.

Da Perry fikk summet seg, gjorde hun som enhver vettug amerikansk kvinne ville gjort i hennes situasjon: Hun gikk til advokat, advokaten gikk til retten, og denne uken ble Perry tilkjent en erstatning på 59 000 dollar (538 000 kroner) for dokumenterte medisinske utgifter,.

Men ikke nok med det, hun fikk også en erstatning for 1,03 millioner dollar, eller 9 396 896 norske kroner etter torsdagens kurs, for «følelsesmessig tort og svie». Og enda er det noen som tviler på at USA er de ubegrensede muligheters land.

(NTB)