Millioninntekt uteble for tidligere langrennsstjerne

Tidligere langrennsløper Trude Dybendahl noterer tap på bunnlinjen for fjoråret.

INNTEKTSFALL: Eks-toppidrettsutøver Trude Dybendahl dro i fjor inn 0,4 millioner kroner, et fall på 60 prosent fra 2017. Foto: Dagbladet
INNTEKTSFALL: Eks-toppidrettsutøver Trude Dybendahl dro i fjor inn 0,4 millioner kroner, et fall på 60 prosent fra 2017. Foto: DagbladetVis mer

(Hegnar.no:) - Jeg omstrukturerer virksomhetens drift. Bort fra skikurs og utvikler nye konsepter innenfor personlig utvikling og lederutvikling. I tillegg har det vært, og fortsatt er, fokus på bokskriving, kommenterer Trude Dybendahl til Hegnar.no.

De fem siste årene har inntektene bikket millionen - og vel så det - for den tidligere langrennsløperen. Samlet sett beløper inntektene for Trude Dybendahl AS seg til 5,7 millioner kroner.

For fjoråret alene dro eks-toppidrettsutøveren inn 0,4 millioner kroner, et fall på 60 prosent fra 2017, da inntektene beløp seg til i overkant av én million kroner.

På bunnlinjen for 2018 noterer dermed Dybendahl et tap på 0,2 millioner kroner, mot et overskudd på 0,1 millioner året før.

Coach og foredragsholder

Dybendahl, som var 16 år på skilandslaget, kan skilte med sju verdenscupseire, tre OL-medaljer og seks VM-medaljer, med individuelt gull og sølv fra VM i 1991 som høydepunkter.

I snart 20 år har hun jobbet som coach, kurs- og foredragsholder. Dybendahl har hatt flere styreverv, og jobbet i konsulentbyrået Huthwaite Research Group, for Amnesty International, i DnB og SAS før hun i 2002 begynte som selvstendig næringsdrivende.

Andre økonominyheter:
Royal Dutch Shell skuffer
Laveste nivå siden november 2016