Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Millionunderslag i DNB Nor

Kvinne skal ha lurt til seg millioner av kroner gjennom år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinnelig bankansatt i Hordaland er anmeldt til politiet, mistenkt for underslag av flere millioner kroner ved en DNB Nor-fililal. Nå skal banken gå gjennom kontrollrutinene sine.

Kvinnen, som er i 50-årene, skal ha lurt unna penger gjennom flere år. Men det var først i høst at DNB Nor oppdaget betydelige uregelmessigheter ved kontoret, skriver Bergens Tidende..

Ifølge informasjonsdirektør i DNB Nor, Jarle Veggan, har banken ennå ikke full oversikt over hvor mange millioner det dreier seg om, men politiet bekrefter at det dreier seg om et betydelig beløp.

- Vi trenger minst en måned til for å etterforske saken, sier politadvokat Einar Råen til avisen.

Verken banken eller politiet vet hvor pengene er blitt av.

Men personer i kvinnens nærmiljø skal ha reagert på hennes voldsomme pengebruk. Forbruket skal ha vært stort, til tross for at både kvinnen og ektemannen hennes har liten inntekt og er uformuende.

Kvinnen er suspendert fra stillingen sin mens etterforskningen pågår. Hun har vært i avhør, men politiet vil ikke kommentere om kvinnen har tilstått. Ledelsen ved bankfilialen vil ikke kommentere saken.

Det skal være tredje gangen på fire - fem år at det er begått underslag i DNB Nor.

SNEK UNNA PENGER: Uklart hvor mange millioner Hordaland-kvinnen har tatt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media