Milosevic nektet å møte USAs utsending

Jugoslavia-president Slobodan Milosevic nektet i dag å møte USAs Kosovo-utsending Chris Hill, som var kommet ens ærend til Beograd i et siste forsøk på å berge fredsforhandlingene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Hvis dette er en bløff fra serbisk side, gjør de en veldig god jobb, sa en amerikansk diplomat som bekreftet at Milosevic ikke fant det for godt å møte Hill.

Det var andre gang denne uken at Hill reiste til Beograd i et forsøk på å få bevegelse i de fastlåste forhandlingene i Frankrike. Stormaktene har gitt partene frist til i morgen klokka 12 med å bli enige om en avtale, hvis ikke truer NATO med luftangrep.

- Med mindre Milosevic har en meget god grunn som vi ikke kjenner til, er dette et stort, stort tilbakeskritt, sa en vestlig diplomat i Beograd.

- Jeg kan ikke forestille meg at Milosevic kunne ha viktigere ting fore i dag enn å møte Hill for å løse problemene, la han til.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer