Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mimret om Monroes

Lage Fosheim og Eivind Rølles i The Monroes traff igjen sin gamle turné-trombonist Ashley Slater under første dag på Oslo Rock Festival. Seint i går kveld gikk Slater på scenen med sitt eget band, Freakpower.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Da jeg turnerte med dere fikk jeg smaken på å være popstjerne, sier Slater.

Det er tolv år siden sist trekløveret snakket sammen, og det ble et begeistret gjensyn. Asley Slater turnerte land og strand i Norge sammen med The Monroes i 1985.

- Jeg har lært mye av dere. Nå som jeg er blitt kjent selv, skjønner jeg hvilket press dere var under den gangen, sier Slater.

Ser på kompisen

Praten går livlig rundt kafebordet om musikerkamerater, teknikere og gamle kjærester.

- Det spiller ikke så stor rolle om vi ikke har sett hverandre på mange år. Det blir veldig nære bånd når man har jobbet sammen som vi gjorde, sier Eivind Rølles.

Både Rølles og Fosheim jobber fortsatt med musikk, men nå i plateselskap. I går kveld var begge i salen da Slater og Freakpower gikk på scenen.

Triks fra Monroes

Freakpower har nylig gitt ut sitt andre album, «More of Everything For Everbody», med fengende, dansbar musikk. Bandet ble godt kjent i fjor for singelen «Turn On, Tune In, Cop Out», som solgte olabukser for Levi's. Etter konserten går turen tilbake til London og deretter en ny turné som skal vare i flere måneder.

- Jeg har stjålet med meg noen triks fra tida med The Monroes. Det er derfor det går så bra med meg, sier Ashley og smiler lurt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media