REAGERTE: Mariann Tvedt Eråk (29) var ikke imponert over at man ikke kan kjøpe kun bikinitruse til små jenter på Cubus, men at man må kjøpe både truse og topp. Foto: Privat
REAGERTE: Mariann Tvedt Eråk (29) var ikke imponert over at man ikke kan kjøpe kun bikinitruse til små jenter på Cubus, men at man må kjøpe både truse og topp. Foto: PrivatVis mer

- Min datter er tre år. Hun har ikke pupper

Tobarnsmor Mariann (29) raser mot Cubus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Da Mariann Tvedt Eråk (29) skulle på sommerferie i forrige uke, ville hun kjøpe nye badebukser til sønnen på fem år og dattera på tre år.

Det var ikke så enkelt som hun hadde trodd.

- Skjønner ikke poenget - Første gangen jeg gikk inn på Cubus så tenkte jeg ikke så mye over at det ikke gikk an å kjøpe bare badebukse til dattera mi, men at man måtte kjøpe et sett med bikinitruse og overdel. Da jeg gikk innom en annen butikk på et seinere tidspunkt, og det var det samme der, fikk jeg lyst til å si i fra til kjeden, sier hun til Dagbladet.

Hun tok et bilde av bikiniene som var tilgjengelige for sin tre år gamle datter, og postet det på Cubus' Facebookside, sammen med teksten:

«Cubus.. Min datter er tre år. Hun har ikke pupper. Hvorfor kan jeg ikke finne en eneste badetruse hos dere uten å måtte kjøpe en bh?»

- I utgangspunktet så trenger ikke dattera mi badebukse en gang, sier hun, og legger til:

- Barn, både gutter og jenter, er helt like på overkroppen. Det er ingenting som er annerledes. Jeg skjønner virkelig ikke poenget med at man må kjøpe både topp og truse til jenter.

- Dårlig svar Ikke lenge etter at Eråk postet innlegget på Facebook, svarte Cubus.

«Hei Mariann. Vi har bikinisett til salgs for liten jente, slik at man selv kan velge om man vil benytte den medfølgende toppen. Vi har også badedrakter tilgjengelig, for de som ønsker dette. Vi skal absolutt ta ditt innspill med oss videre i utviklingen av vår kolleksjon, og takker for at du skrev til oss ang. dette».

Eråk er ikke fornøyd med svaret hun fikk.

- Jeg syns det var et dårlig svar. Man burde få lov til å kjøpe badebukse uten topp. Jeg har ikke lyst til å kjøpe noe jeg ikke trenger, sier hun.

- Noe å tenke på Presseansvarlig for Cubus Norge, Julie Bragli Eckhardt, forklarer at kjeden i år har valgt å satse på bikinisett fordi at de har opplevd at det er det kundene først og fremst har etterspurt.

For voksne derimot selger de overdel og bikinibukse seperat.

- Det er absolutt noe å tenke på til neste års sesong, sier hun om å ha det samme tilbudet for barn.

- Vi tar alle tilbakemeldingene vi har fått på alvor, både positive og negative. De vil selvfølgelig veie inn når vi planlegger neste års kolleksjon til høsten, fortsetter hun.

Eckhardt understreker at de tar alle kommentarer de får fra kunder på alvor.

- Vi setter pris på engasjementet. Vi har svart Mariann på Facebook, og hun må gjerne kan også ta kontakt med oss på vår kundetelefon eller mail hvis hun ønsker å diskutere dette ytterligere, sier hun.