- Min far, min helt. Ditt minne vil leve videre i meg. Du har gjort meg stolt, og jeg vil savne deg for alltid

Den drepte soldatens sønn (2) sin siste hilsen på åstedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Rebecca Rigby, kona til den drepte britiske soldaten Lee Rigby, klamret seg til en kosebamse da hun besøkte stedet der ektemannen ble drept. Foto: REUTERS/Olivia Harris/NTBScanpix
Soldaten Lee Rigby ble drept på åpen gate i London på onsdag. Seks personer er pågrepet i forbindelse med drapet. Foto: EPA/MINISTRY OF DEFENCE / HANDOUT / NTBSCANPIX
Rebecca Rigby leste hilsner som var lagt igjen til sin drepte ektemann. Foto: AFP PHOTO/STRINGER/NTBscanpix
Mamma Lyn klamret seg også til en kosebamse da hun leste hilsner til sin sønn. Her sammen med stedaren Ian. Foto: AP Photo/John Stillwell, PA/NTBscanpix
Mange har vært innom det som etter hvert har blitt et blomsterhav sørøst i London. Foto: REUTERS/Olivia Harris/NTBScanpix
Blomsterhavet. Foto: EPA/BOGDAN MARAN/NTBScanpix
Det har også vært demonstrasjon i forbindelse med drapet på Lee Rigby i Woolwich. Foto: REUTERS/Olivia Harris/NTBScanpix
Det var også mye politi tilstede under demonstrasjonen. Foto: EPA/BOGDAN MARAN/NTBSCANPIX

(Dagbladet): Soldat, ektemann og småbarnsfar Lee Rigby (25) ble brutalt drept på åpen gate i London onsdag denne uka.

Seks menn er pågrepet, mistenkt for å ha utført og planlagt drapet. To av dem er innlagt på sykehus etter at de ble skutt av politiet under pågripelsen. 

Blomsterhav Åstedet i Woolwich har blitt til et blomsterhav de siste dagene. I dag besøkte Lees kone, mor og stefar for første gang stedet der deres kjære ble drept.

Ifølge Daily Mail la Rebecca Rigby ned en siste hilsen til sin avdøde ektemann.

- Min helt, min soldat, min store kjærlighet. Fram til neste gang vi møtes, min engel, vet jeg at du vil passe på meg og vår sønn, står det i brevet hun la ned.

Det ble også festet en ballong fra deres sønn Jack (2), der det sto «Dad in a million».

- Min far, min helt. Ditt minne vil leve videre i meg. Du har gjort meg stolt, og jeg vil savne deg for alltid. Elsker deg, Jack, står det på en lapp som ble lagt ned på vegne av sønnen, ifølge The Guardian.

Falt sammen Den drepte soldatens mor Lyn holdt en kosebamse, og så på hilsenene sammen med hans stefar Ian. De trøstet hverandre da de gikk langs veggen av blomster.

Kosebamsen, som var kledd i militærklær, har Lee kjøpt til sin sønn.

Det var mange som hadde møtt fram ved åstedet da familien var der. De ble holdt tilbake av politiet. Ifølge The Guardian var det helt stille i de 20 minuttene familien var på stedet.

Lee hadde avsluttet et militæroppdrag i Afghanistan da han ble drept i London.

Rigby var på vei til kasernen til Royal Artillery i Woolwich da han ble påkjørt og deretter drept med flere hogg og stikk fra kniv og machete.

- Sjokk Lyn, Rebecca og Ian hadde fredag en pressekonferanse om sin kjære som var drept.

Familien er sjokkert over at han kunne dø på denne måten i England.

- Man tror ikke at noe sånn kan skje i England, her tenker vi at de er trygge, sa kona Rebecca Rigby.

Hans stefar Ian var også sjokkert over dette.

- Når han var i Afghanistan var vi klar over at det kunne være farlig, og vi aksepterte det. Men at noe slik skulle skje i vårt nabolag er vanskelig å forstå, sier Ian Rigby.

En terrorenhet jobber med å etterforske drapet, ifølge The Guardian.

- Vi undersøker en stor mengde overvåkningsbilder, sosiale medier, taktisk og tekniske etterforskning og vi følger konkrete spor, sier Stuart Osborne ved Scotland Yard ifølge den britiske avisa.