Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Min klient har det veldig tøft nå

Sier Askøy-siktedes advokat. En krangel mellom siktede og kjæresten resulterte i et knivdrap søndag.

TAR DET TØFT: Siktede har vært i et kort avhør, etter at en mann døde søndag av skadene etter at han ble knivstukket i et boligfelt i Stongafjellsbakken på Askøy natt til søndag. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
TAR DET TØFT: Siktede har vært i et kort avhør, etter at en mann døde søndag av skadene etter at han ble knivstukket i et boligfelt i Stongafjellsbakken på Askøy natt til søndag. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ASKØY (Dagbladet): Advokat Kjetil Ottesen har nå snakket med sin klient, den drapssiktede 29-åringen.

- Har det tøft - Min klient har det veldig tøft nå. Han har vært i et kort avhør med politiet i ettermiddag. Ettersom det er tidlig i etterforskningen vil jeg ikke gi ytterligere kommentarer nå, sier Ottesen til Dagbladet.

Ottesen vil ikke kommentere spørsmål om 29-åringen har erkjent straffskyld.

Flere av de som Dagbladet har vært i kontakt med etter knivstikkingen i Askøy utenfor Bergen, bekrefter at den 23-årige mannen som ble påført det dødelige stikket gikk til naboleiligheten for å hjelpe en jente som skreik og hylte.

Innflyttningsfest Han var på en innflyttningsfest sammen med en vennegjeng, da de ble vitner til at den drapssiktede 29-åringen behandlet en kvinne såpass stygt at de bestemte seg for å gripe inn.

Den drapssiktede 29-åringen og hans venninne skal ha vært inne på den samme privatfesten som ble arrangert tidligere på kvelden.

De skal ha begynt å krangle seg imellom, og ble kastet ut fra festen.

Kranglingen fortsatte utenfor og to andre menn kom til for å hjelpe kvinnen.

Bevæpnet med kniv Ifølge øyenvitner som var til stede lørdags kveld, skal den drapssiktede mannen ha banket opp en jente for så å dratt henne etter håret inn i leiligheten. Dette resulterte i at 23-åringen og en annen kamerat gikk å banket på døren hvor jenta var blitt dratt inn. Der ble de møtt av 29-åringen som var bevæpnet med kniv og gikk til angrep på de to.

Flere festdeltakere skal ha overmannet 29-åringen og holdt han nede til politiet kom frem til åstedet. Andre forsøkte å stoppe blødningene til den skadde 23-åringen før ambulanse kunne komme til området og yte assistanse.

Den 23 år gammel mann døde ved 12.30-tiden søndag av skadene han pådro seg da han ble stukket ned. Den andre mannen ble også skadet i angrepet som skjedde like etter midnatt.

Tekniske undersøkelser Politiet rykket ut til det nye boligfeltet i Stongafjellsbakken ved Kleppestø på Askøy like etter midnatt og pågrep den antatte gjerningsmannen på åstedet.

Politiet har gjennomført tekniske undersøkelser og avhør av vitner gjennom natta. 29-åringen har sittet i arresten over natta, men har ikke foreløpig ikke vært i avhør hos politiet.

Mandag vil det bli tatt stilling til om han skal framstilles for varetektsfengsling i Bergen tingsrett.

- Vi vil være tilbakeholdne med informasjon om saken i den innledende etterforskningen, sier politioverbetjent Helge Stave til Dagbladet.

 29-åringen er nå siktet for forsettlig drap

Boligene i Stongafjellsbakken er helt nye. Alle flyttet inn i februar og mars i år.

- SLÅSSKAMP: Bak denne døra ble en mann drept. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX
- SLÅSSKAMP: Bak denne døra ble en mann drept. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media