Mindre omega 3 i oppdrettslaks

Professor: - Forbrukerne har grunn til å føle seg lurt.

MINDRE OMEGA 3:   Mer vegetabilsk for kan være årsaken til at oppdrettslaks inneholder mindre omega 3 enn for noen år siden. ILLUSTRASJONSFOTO: TERJE BENDIKSBY, SCANPIX.
MINDRE OMEGA 3: Mer vegetabilsk for kan være årsaken til at oppdrettslaks inneholder mindre omega 3 enn for noen år siden. ILLUSTRASJONSFOTO: TERJE BENDIKSBY, SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer