Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mindre sex - mer humor

LOS ANGELES (Dagbladet): Pamela Anderson Lee er ferdig med «Baywatch», og har fortalt i retten at hun vil holde seg unna det hun kaller umotivert sex i framtidige prosjekter. Nå vil hun spille på sin humor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er nok dem som mener hun har vært ufrivillig morsom lenge, men humor skal ifølge Daily Variety være en undereksponert side ved henne.

Galskap

Pamela og «Pretty Woman»-forfatter J. F. Lawton jobber nå for å skape interesse for et seriekonsept kalt «Fashion Force».

Handlingen er lagt seks år fram i tid, og utgangspunktet er at galskapen rundt kjendiser og celebriteter er blitt så total at modeller og filmstjerner bekler regjeringstaburetter og andre viktige posisjoner. Disse personene trenger selvfølgelig beskyttelse, og det vil neppe overraske noen at det er her Pamela kommer inn. Hun leder en gruppe vakre, lettkledde livvakter.

Hvorfor de skal ha lite klær på seg, sier ikke meldingen noe om.

Kjendiser

Lawton håper å få med framskutte personer i roller, og ser for seg modellen Naomi Campbell som ambassadør til Burma, den skandaleombruste radioprateren og forfatteren Howard Stern som rabbiner og komikeren Bill Maher som president.

Lawton sier til Variety at reaksjonene på konseptet har vært bra, ikke minst fra utlandet. En tysk innkjøper skal ha vært villig til å betale 300000 dollar per episode.

Duoen Anderson/Lawton er imidlertid avhengig av at en amerikansk investor melder seg før det blir fart i sakene.