Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mindre tillit til Statoil-ledelsen

Selskapets ledelse får stadig mindre tillit blant plattformarbeidere.

MINDRE TILLIT: Statoil-sjef Helge Lund og ledelsen i selskapet får mindre tillit fra plattformedarbeiderne.  Foto: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET.
MINDRE TILLIT: Statoil-sjef Helge Lund og ledelsen i selskapet får mindre tillit fra plattformedarbeiderne. Foto: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Statoil-sjef Helge Lund lanserte mandag en sjarmoffensiv for å promotere nye Statoil, etter at selskapet skrinla StatoilHydro-navnet og den gamle logoen. Men tilliten blant plattformarbeiderne er dalende, skriver Dagens Næringsliv.

En medarbeider- undersøkelse som ble delvis gjengitt internt i forrige uke, viser at tilliten fortsetter å falle. Plattformarbeiderne rangerer ledelsen fra én til seks og velger nå en treer. Det er ned ett poeng fra i fjor.

- Det er ikke noen god situasjon for Helge Lund, sier hovedtillitsvalgt Per Martin Labråten fra LO-forbundet Industri Energi i Statoil til avisen.

Han mener den omfattende omleggingen av driftsmodell på norsk sokkel er årsaken til nedgangen.

- Folk har for mye på tallerkenen. Det skjer noe hele tiden. Ledelsen kommer med den ene omstillingsprosessen etter den andre, og frustrasjonen blir høy, sier Labråten.

- Det er ikke tilfredsstillende. Ledelsen tar dette som en av sine sentrale utfordringer, sier Statoil-talsmann Gisle Johanson.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media