Mindreårig gutt siktet etter voldtekt i Trondheim

Voldtekten skal ha funnet sted på Heimdal i Trondheim fredag.

SIKTET: En mindreårig gutt er innbragt av politiet etter voldtekt av ei jente under ti år. Hendelsen skjedde fredag ettermiddag på Heimdal i Trondheim. Foto: Joakim Halvorsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet har i dag siktet en mindreårig gutt etter straffelovens paragraf 229, voldtekt av barn under 14 år, etter voldtekten av ei mindreårig jente i Trondheim fredag.

Det melder politiet i en pressemelding seint søndag ettermiddag.

Gutten har så langt ikke ønsket å forklare seg om hendelsen, opplyser Politiadvokat Bente Bøklepp i Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Det var fredag ettermiddag at politiet fikk melding om overgrepet som skal ha skjedd fredag ettermiddag på Heimdal i Trondheim.

Mor til fornærmede har fortalt at jenta hadde blitt stoppet av en mann på vei hjem fra skolen, og en mann skal ha befølt jenta, sa etterforskningsleder Eivind Guldseth til Dagbladet.

Fortsetter etterforskningen

- Politiet har etterforsket bredt hele helga. Gjennom etterforskningen av elektroniske spor, videoovervåkning og vitneforklaringer, ble det avdekket at denne gutten hadde vært i området i tidspunktet handlingen skjedde. Den siktede har vært i avhør hos politiet søndag formiddag, skriver politiet i pressemeldinga.

Politiadvokat Bente Bøklepp opplyser til Dagbladet gutten ikke har ønsket å forklare seg mer rundt det som skjedde under dagens avhør, men at han i avhør har knyttet seg til åstedet på det aktuelle tidspunktet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer