- Mindreårige jenter tatt til brudeseng etter vielsen

Nye opplysninger om polygamisekten i Texas.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet avdekker stadig nye detaljer om polygamist-samfunnet Fundamentale Jesu Kristi Kirke av Siste Dagers Hellige i Eldorado i Texas. Blant annet har et tidligere sektmedlem fortalt detaljer om de seksuelle aktivitetene som foregår inne i tempelet, ifølge CNN.

Det tidligere sektmedlemmet forteller blant annet om en seng inne i tempelet der voksne menn hadde sex med mindreårige jenter rett etter bryllupsseremoniene som ble gjennomført.

Detaljene kommer fram i et rettsdokument signert av politimannen Leslie Brooks Long. Under raidet mot kirken for en uke siden, oppdaget også politimannen senga inne i tempelet, med «rotete laken og et hårstrå som ser ut til å stamme fra en kvinne».

- Mann hadde 20 koner

Myndighetene har tatt affære etter at den 16 år gamle jenta «Sarah» ringte dem og fortalte at hun hadde blitt tvangsgiftet med 50-åringen Dale Barlow, og at hun hadde født et barn for 8 måneder siden.

Hun har nå identifisert mannen som hun ble «spirituelt gift» med som 50 år gamle Dale Barlow. Han nekter for å ha noen tilknytning til jenta. Barlow er tidligere arrestert for å ha medvirket til planer om seksuell omgang med mindreårige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer