Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mindreårige pågrepet etter slagsmål

Blant de 23 pågrepne etter masseslagsmålet, var flere mindreårige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): - Mindreårige ned i 15-års alderen var blant de arresterte etter slagsmålet, men det er såvidt jeg vet bare en igjen blant de anholdte som er mindreårig, sier jourhavende politijurist ved Romerike politidistrikt, Tonje Tønder til Dagbladet.no.

Ifølge vitner Romerikes blad har snakket med, var også barn helt nede i sju-årsalderen tilstede under masseslagsmålet. Dette kunne ikke politiet bekrefte. - Jeg har hørt det, men kan ikke bekrefte noe, sier Tønder.

Politiet har holdt på med avhør siden i går kveld, og  fortsetter å spørre ut de anholdte i dag. - Vi begynner å få tegnet et bilde av det som skjedde, sier Tønder.

LIVSTRUENDE SKADD:En 45-åring ligger livstruende skadd på sukehus etter gårsdagens masseslagsmål. Foto: HANS ARNE VEDLOG
LIVSTRUENDE SKADD:En 45-åring ligger livstruende skadd på sukehus etter gårsdagens masseslagsmål. Foto: HANS ARNE VEDLOG Vis mer