- Mine barn er redde

Den 53-årige familiefaren sier han må begynne å følge datteren til skolen. I går slo trolig den «nye lasermannen» til mot familiens leilighet.

NOK ETT SKUDD: En kule gikk igjennom en balkongdør i en leilighet i Malmö. I leiligheten bor en 53 år gammel mann med sin kone, og deres 11 år gamle datter. Foto: Expressen
NOK ETT SKUDD: En kule gikk igjennom en balkongdør i en leilighet i Malmö. I leiligheten bor en 53 år gammel mann med sin kone, og deres 11 år gamle datter. Foto: ExpressenVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): - Jeg orker ikke prate nå. Mine barn er redde, sier mannen i familien til Aftonbladet.

Expressen melder at svensk politi mistenker nok et skudd fra den «nye lasermannen» i Malmö.

En mann av utenlandsk opprinnelse alarmerte politiet i dag tidlig om skuddhull i balkongdøren og gardinen i boligen hans i Malmö.

- Urolig for datteren min - Det er skremmende om dette har noe å gjøre med det som tidligere har hent i Malmö, sier 53-åringen til Expressen.  

I natt slo trolig den nye lasermannen til mot 53-åringens leilighet.  

Mannen, som er av utenlandsk opprinnelse, bor i leiligheten sammen med sin kone, og sin 11 år gamle datter. 

53-årigen sier til Expressen at han er urolig for datteren sin som går på skole i nærheten.

- Hun pleier å gå alene til skolen, men i morgen skal jeg følge med henne. Jeg må ta meg fri for å kunne gjøre det. Det blir nok litt urolig de neste dagene, sier han til Expressen.  

Trodde det var fyrverkeri 53-åringen hørte først et smell i natt. Han trodde det var fyrverkeri, og tenkte ikke mer på det.  

Men i dag tidlig fikk han sjokk:

Kona hans oppdaget plutselig et hull i balkongdøren. Hullet stammet fra en kule som hadde gått igjennom balkongvinduet — feste seg i veggen.  

Kula har gått igjennom balkong-glasset omtrent 180 centimeter over bakken, og satt seg fast i veggen oppe ved taket.  

Mannen sier han tror det må være den nye lasermannen som står bak skuddene. 

- Jeg tar det ikke personlig, sier 53-åringen.  

Ifølge Aftonbladet er 53-åringens familie den eneste familien med et utenlandsklingende navn som bor i oppgangen. 

Politiet henta kula 53-åringen informerte politiet i dag tidlig, og har siden 10-tiden i dag hatt besøk av teknikere som tidlig konstaterte at det var snakk om et skuddhull.

I rommet fant teknikerne deler av metall som trolig er fra kula.

- Politiet har vært her og hentet kulen, sier familiefaren til Expressen.

— Det var hull og sprekker i glassruten. Politiet har sagt at det dreier seg om en kule med ni millimeters kaliber, forklarer mannen til Expressen.  

Ingen i familien kom fysisk tilskade.

Politiet sikrer spor - Politiet er på plass og tolker det som et skuddhull, sier Lars Rosberg, informasjonssjef ved politiet i Malmö til Expressen.

Mannen informerte politiet klokken 10.35. Klokka 13.40 kom polititeknikerne på plass for å sikre spor.

Politiet patruljerer nå området og banker på dører.

- De tekniske undersøkelsene pågår fremdelse. Blant annet har man en våpenhund med for å legge til rette søket etter tomhylster, sier Rosberg i politiet til Aftonbladet.

Naboer hørte skudd Bengt Nilsson har balkong som vender samme vei som den berørte familien. Han sier til Aftonbladet at han hørte flere skudd ved midnatt.

- Først var det et skudd, så var det tre. Jeg trodde det var kinaputter først. Det føles veldig ubehagelig, sier Nilsson.

En annen nabo sier at han så en ATV (firhjuling) med to personer kjøre inn i boligområdet da skytingen skjedde.

Naboen sier at han hørte smell, og at ATV'en forsvant.

 
Dagbladet.no kommer tilbake med mer.

UNDERSØKER SKUDDHULL: Politiet etterforsker nå nok et skudd i Malmö etter at de fikk en henvendelse i dag tidlig. Politiet foretar tekniske undersøkelser, og patruljerer området. Foto: Expressen
UNDERSØKER SKUDDHULL: Politiet etterforsker nå nok et skudd i Malmö etter at de fikk en henvendelse i dag tidlig. Politiet foretar tekniske undersøkelser, og patruljerer området. Foto: Expressen Vis mer