Mini iPod lanseres i Europa 24.juli

Nytt favoritt-leketøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

iPod mini er ifølge produsentene verdens minste bærbare MP3-spiller. Det lille vidunderet veier kun 104 gram og har minnekapasitet på opptil 1000 låter i CD-kvalitet. Utseendet er det heller ingenting å si på, og den kommer i fem skinnende, glade farger - sølv, gull, rosa, blå og grønn.

- iPod mini har vært en stor suksess i USA , og vi er veldig glad at vi endelig kan tilby den til musikkelskere over hele verden. Den har forandret måten menneskene hører på musikk og er nå nummer en blant digitale musikkavspillere, sier en stolt visepresident i Apple, Steve Jobs i en pressmelding onsdag.

I følge Apples nettbutikk vil prisen på den lille MP3-spilleren med 4 GB harddisk ligge på 2290 kroner. Denne summen inkluderer blant annet høretelefoner, belteklips og det prisvinnende musikkprogrammet iTunes. Ekstratilbehøret koster noe ekstra, men prisene er langt fra avskrekkende, slik det var i Apples spede begynnelse. For en helt grei penge kan du for eksempel få en iPod mini Doc som gjør det enkelt og smertefritt å koble spilleren til stereoanlegget uten å måtte rote bak støvete hyller eller et spesialdesignet armbånd som lar deg ta med favorittmusikken på joggetur.

Her finner du den billigste iPoden på nett.

SNART I NORGE: Verdens minste MP3 spiller er snart tilgjengelig i Norge og alle barn, små og store gleder seg.Produktillustrasjon