Mini-Terminator

Foreldrene har trent Richard (10) beinhardt siden gutten var to år gammel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ti år gamle Richard Sandrak fra California i USA har vaskebrett-mage, svulmende biceps og lår som en sprintløper. Han likner mer på Arnold Schwarzenegger enn på klassekameratene sine.

Den svenske avisen Expressen forteller at foreldrene til «Lille Hercules» har trent ham beinhardt fra han var to. Da begynte han å løfte vekter. Syv år gammel deltok han i sin første bodybuilding-konkurranse. I dag sies han å ta 90 kilo i benkpress. Den lille gutten trener vektløfting, boksing og karate åtte ganger i uken.

Faren, Mark Paul Sandrak, vil ikke gå med på at han driver den lille gutten for hardt.

- Dette er restultatet av kjærlighet, disiplin og næringsrik mat, hevdet han i et program som ble vist på svensk TV3 i går kveld.

Begge foreldrene er tidligere idrettsutøvere: Faren var tidligere et toppnavn innen kampsport, og driver nå familiens egen kampsportskole. Moren Lena har konkurrert i fitness. «Det var bestemt at Richard, på ett eller annet vis, skulle gå i foreldrenes fotspor», står det på familiens hjemmeside, sammen med kostråd og treningstips.

I TV-programmet får foreldrene støtte av familiens doktor. Men andre leger kaller Richards kropp makaber og mener han kan ha blitt matet med anabole steroider. Dessuten risikerer barn som presses for hardt å stanse i veksten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer