Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minibank sprengt på Stabekk

Politiet hadde i ettermiddag få spor å gå etter i jakten på mennene som sprengte minibanken i Sparebanken Nors filial på Stabekk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn ble sett idet de forlot åstedet i en Audi varevogn. Denne bilen ble senere funnet noen kilometer unna. Hendelsen skjedde klokka 03.45 i natt.

- Vi vet ikke hvordan mennene har kommet seg videre fra stedet der bilen ble hensatt, sier vaktsjef Dag Skruklien i Asker og Bærum politidistrikt til NTB.

Mennene har brutt seg inn i bankbygningen gjennom en dør, og deretter sprengt minibanken innenfra. Politiet visste lørdag ettermiddag ikke hvor mye penger mennene fikk med seg. Alt tyder på at fargeampullene som skal gjøre sedlene ubrukelige ved sprengning, har virket som de skulle.

Vitner som så mennene forlate åstedet ble lørdag avhørt av politiet.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling