MINIBANKTRØBBEL: En DnB-kunde har opplyst at han ikke fikk utbetalt penger fra en minibank. DnB opplyser til Dagbladet de kjenner til problemet, men at pengene ikke blir borte, og sier kundene ikke trenger å gjøre noe selv. Foto:Steinar Buholm/Dagbladet.
MINIBANKTRØBBEL: En DnB-kunde har opplyst at han ikke fikk utbetalt penger fra en minibank. DnB opplyser til Dagbladet de kjenner til problemet, men at pengene ikke blir borte, og sier kundene ikke trenger å gjøre noe selv. Foto:Steinar Buholm/Dagbladet.Vis mer

Minibanktrøbbel for DnB-kunder

Kunder får ikke utbetalt penger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En DnB-kunde Dagbladet har vært i kontakt med forteller at han ikke fikk tatt ut penger fra minibanker. I stedet ble han opplyst om at kontoen er trukket uten at han fikk ut noen kontanter. DnB-kunden forteller videre at flere andre i samme minibank opplevde det samme.

Thomas Midteide, Konserndirektør for kommunikasjon i DnB bekrefter til Dagbladet at de har fått inn flere slike tilfeller i dag.

- Vi har fått inn noen tilfeller der det har vært en feil ved visse minibanker. Det kan også gjelde andre banker enn DnB, sier Midteide.

Flere var bekymret over at de hadde mistet pengene de skulle hatt, men det sier Midteide ikke er tilfelle.

- Når en minibank ikke utbetaler penger sender den en motregning, eller reservasjon, inn på konto, så det går i null. Denne reservasjonen blir liggende et par timer, men det blir ikke trukket penger fra konto, opplyser Midteide til Dagbladet.

Han sier også at fok ikke trenger å gjøre noe selv, da denne prosessen går av seg selv.

Så hvis du har opplevd dette i dag, skal det ikke være noen grunn til bekymring. Pengene forblir på kontoen din.