Minkdamene på Manhattan

Mange merkelige moter på Manhattan, men minkdamene tar kaka. Med tykke pelser og sko uten sokker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Det har akkurat vært fashionweek også her i New York. Men det er det ingen som bryr seg om.Damene i metropolen har sine egne moter. Helt uavhengig av motediktatorene verden over.Det hele kommer an på hvor du bor. Hva du har på deg sier hvor du kommer fra.

SVARTE SKINNJAKKER er for de mindre bemidlede, i bydelene Brooklyn eller Queens. For absolutt alle under 30 fra Bronx er det The North Face som gjelder, boblemoten kommer i alle størrelser.Tror du mora mi vil se bra ut i denne, spør en 17-åring fra Bronx og peker på en boblekåpe på salget hos Macys. Han kaster seg på mobilen, for unge gutter kan være like verden over.

FOR DAMENE på Manhattan er det mink som gjelder. Uansett alder. Det gjelder å strutte den statusen som en dyr minkkåpe reflekterer. Minkdamene på Manhattan er gjerne kanskje fra luksusforstadene i Westchester, White Plains eller kanskje Chappaqua hvor Clinton-familien har hus. Minkdamene er sjelden å se metroen, de kommer med forstadstogene tidlig om morgenen.Gamle damer i pels er en ting. De kjøpte pelsen for hundrevis av år siden. Før de visste bedre. Lenge før det var puk - politisk ukorrekt. De bør vel kanskje få beholde de gamle pelsene sine så lenge de lever. Men mink på damer under 30? Bare på Manhattan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer