Minst 108 døde i Naltsjik

Innbyggerne i den russiske byen Naltsjik begynner så smått å vende tilbake til hverdagen etter blodbadet torsdag og fredag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Les også:

Skytedrama ved skole

- Skyt for å drepe

Befridde gislene

Alle gisler satt fri

Innbyggerne i den russiske byen Naltsjik begynner så smått å vende tilbake til hverdagen etter at minst 108 mennesker ble drept da militante islamister beleiret byen torsdag.

Lørdag åpnet butikker og restauranter igjen.

Kampene mellom opprørerne og russiske sikkerhetsstyrker torsdag og fredag førte til at minst 108 mennesker mistet livet. Minst 18 mennesker ble tatt som gisler av opprørerne.

Tungt bevæpnede soldater og politi patruljerte gatene lørdag mens de lette etter opprørere som hadde stukket seg vekk blant de sivile som våget seg ut i gatene igjen.

– Vi er vant til nyheter om vold i området siden vi bor så nær Tsjetsjenia, og vi har også hatt vår del av volden, men ingen ting kan måle seg med dette, sier en 25 år gammel mann som kaller seg Akhmad, til nyhetsbyrået AP.

Naltsjik er regionshovedstad i Kabardino-Balkaria og har 235.000 innbyggere. Kabardino-Balkaria ligger sør i Russland på grensen til Tsjetsjenia. Republikken grenser også mot Nord-Ossetia, der tsjetsjenske terrorister tok over tusen elever, lærere og foreldre som gisler på skole nummer én i Beslan i september i fjor. (ANB-AP)

108 DREPT: Blodbad i Nalchik torsdag og fredag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer