Minst 117 omkom i fabrikkbrann i Bangladesh

Flere hoppet fra bygningen for å slippe unna flammene.

INNESTENGT: Over 117 mennesker er så langt bekreftet drept i storbrannen i tekstilfabrikken i Dhaka. Mange av de omkommede ble sperret inne i bygningen da brannen startet. Foto: Hasan Raza / Scanpix
INNESTENGT: Over 117 mennesker er så langt bekreftet drept i storbrannen i tekstilfabrikken i Dhaka. Mange av de omkommede ble sperret inne i bygningen da brannen startet. Foto: Hasan Raza / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge CNN har minst 117 mennesker mennesker mistet livet i brannen, som startet i første etasje på en tekstilfabrikk utenfor Dhaka i Bangladesh.

I flere timer i natt kjempet brannmanskaper med å få slukket flammende.

Fortsetter søket Over 200 personer er rapportert skadet i brannen. Ifølge CNN er tekstilfabrikken arbeidsplass for mer enn 2000 personer. NTB skriver at det var over 1000 arbeidere i bygget da brannen startet, og mange av dem ble sperret inne.

På morgen i dag fortsatte søket etter mennesker i brannruinene.

- Vi gjenopptok letingen i morges og fant de døde i forskjellige etasjer, sier brannsjef Abu Nayeem Mohammad Shahidullah.

Hoppet fra bygget Brannen spredte seg raskt i den ni etasjer høye bygningen. Mange av ofrene døde da de hoppet fra bygningen for å slippe unna flammene, skriver NTB.

- Jeg hoppet fra et vindu i fjerde etasje og landet på taket av en annen bygning. Flere falt ut av vinduet og døde, forteller Romesa, en av arbeiderne på fabrikken, som bare vil oppgi fornavnet sitt.

Brannmannskaper brukte mer enn fire timer på å slukke brannen. Mangel på vann i området førte til at det tok lang tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer