Minst 13 drept i bombeangrep i Pakistan

Selvmordsbomber angrep et begravelsesfølge nord i Pakistan. Over 30 personer er såret og 13 drept.

SKADET: En skadet gutt får behandling på et sykehus i Peshawar i Pakistan etter å ha blitt såret i et selvmordsangrep. Minst 13 personer ble drept i angrepet og over 30 personer er skadet. Foto: REUTERS / Khuram Parvez / SCANPIX
SKADET: En skadet gutt får behandling på et sykehus i Peshawar i Pakistan etter å ha blitt såret i et selvmordsangrep. Minst 13 personer ble drept i angrepet og over 30 personer er skadet. Foto: REUTERS / Khuram Parvez / SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Angrepet skjedde rett ved en gravlund i Badaber-området i utkanten av byen søndag. Ifølge en politikilde var det snakk om et selvmordsangrep.

Selvmordsbomberen utløste bomben midt blant et begravelsesfølge idet folk holdt på å be.

En av dem som deltok i begravelsen var nestlederen for provinsforsamlingen, Khushdil Khan. Han slapp uskadd fra angrepet, men politiet tror han var målet for angrepet.

Det er foreløpig ikke kjent hvem som står bak angrepet. Men Khan, som leder partiet Awami nasjonale parti (ANP) har bygget opp en milits av klanmedlemmer som kjemper mot militante opprørsgrupper i Khyber-Pakhtunkhwa-provisen, der Peshawar ligger. (NTB)