Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst 13 drept i selvmordsangrep i Nigeria

Kvinnelig selvmordsbomber sprengte seg selv i luften på et marked nordøst i Nigeria.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Nigeria opplyser at minst 13 personer ble drept og 65 andre såret i selvmordsangrepet, som skjedde i byen Azare i delstaten Bauchi idet selgerne på markedet skulle til å avslutte for dagen.

- Så langt er 13 personer bekreftet drept mens 65 andre er skadd i ulikt omfang, sier talsmann for politiet i Bauchi Haruna Mohammed i en uttalelse.

Ingen har så langt sagt at de står bak angrepet. Islamistgruppen Boko Haram har imidlertid gjennomført lignende angrep i regionen.

Innbyggere i Azare forteller at selvmordsbomberen ankom markedet sammen med to menn kort tid før klokken 18. En av mennene ble drept av en rasende flokk mennesker etter angrepet. Den andre er satt i arrest, opplyser et vitne.

Angrepet søndag er det tredje dødelige angrepet som har funnet sted i byen de siste ukene.
NTB


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling