Minst 13 mennesker drept i bussulykke i New York

Hele toppen av bussen skåret av.

SKLED INN I LYKTESOLPE: 20 personer er fraktet til sykehus etter den dramatiske bussulykken i Bronx i New York. Bussen skled langs siden og krasjet deretter inn i en lyktestolpe. Foto: AP Photo/ABC
SKLED INN I LYKTESOLPE: 20 personer er fraktet til sykehus etter den dramatiske bussulykken i Bronx i New York. Bussen skled langs siden og krasjet deretter inn i en lyktestolpe. Foto: AP Photo/ABCVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Minst 13 mennesker er døde etter en alvorlig bussulykke i Bronx i New York i formiddag. En turistbuss krasjet inn i et veiskilt og veltet. Flere er alvorlig skadet, skriver New York Daily News.

Ulykken skjedde rundt klokka 05.30 lokal tid, ifølge en talsperson for brannetaten i New York.

31 personer skal ha vært ombord i bussen, og 20 personer er sendt til sykehus. Seks av dem skal være alvorlig skadet.

- Bussen falt over og skled på siden før den traff en lyktestolpe. Lyktestolpen ble stående og skar av hele toppen av bussen, sier en talsperson for brannetaten i New York til New York Times.

Bussen stoppet ikke før stolpen hadde revet gjennom nesten hele bussen, og ødelagt mye av interiøret.

Etterforskere tror at bussen var på vei sørover fra Boston-området da ulykken inntraff på motorveien rett ved Hutchinson River. Veien ble helt sperret av i etterkant av ulykken, og redningsmannskaper kom raskt til stedet.

Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent.