Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst 15 politimenn drept i selvmordsangrep

Verste angrep i Swat-dalen siden Taliban ble jaget.

 TOLV DREPT:  Selvmordsbomberen i Mingora var utkledd som politirekrutt.  Foto: AP/GEO TV/SCANPIX.
TOLV DREPT: Selvmordsbomberen i Mingora var utkledd som politirekrutt. Foto: AP/GEO TV/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjonMinst 15 politimenn ble drept i et selvmordsangrep mot en politistasjon i byen Mingora i Swat-dalen i Pakistan søndag, ifølge pakistanske myndigheter. Ytterligere tolv er skadd.

En politimann forteller til nyhetsbyrået AP at eksplosjonen skjedde da nye rekrutter fikk opplæring ved politistasjonen.
Angrepet er et av de verste siden hæren tok tilbake kontrollen over området nordvest i Pakistan fra Taliban.
— Det foregikk opplæring da en selvmordsbomber utkledd som rekrutt gikk inn i bygningen og sprengte seg i lufta. Vi har fått rapportert at tolv er drept, sier informasjonsminister Mian Iftikhar Hussain i North West Frontier-provinsen. (NTB-Reuters-AP).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling