Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst 160 omkom i syklon i Pakistan

Tallet på omkomne etter syklonen som rammet det sørlige Pakistan tidligere denne uken er steget til 160. Redningsarbeidere leter fortsatt etter ofre i avsidesliggende landsbyer og de store gjørmemassene syklonen førte med seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I følge en talsmann for lokale myndigheter er det til nå funnet 51 omkomne fiskere i sjøen utenfor kysten av landsbyen Chaur Jamalai, mens lokale redningsarbeidere hevdet å ha plukket opp nærmere 100 omkomne.Guvernøren i Sindh-provinsen, Moeenudding Haider, opplyste at dødstallet kan bli høyere, ettersom det er steder redningsarbeiderne ikke har nådd fram til.

Syklonen var i kategorien 2A, med en hastighet på opp mot 200 kilometer i timen, og slo inn over kystområdet som grenser til det bomullsdyrkende området av den sørlige Sindh-provinsen. Marinehelikoptre har evakuert hundrevis av mennesker fra landsbyer, samtidig som de har levert mat og nødhjelp.

(NTB-AFP)