Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kraftig turbulens på Aeroflot-flyvning

Minst 27 skadet da kraftig turbulens rammet fly på vei til Bangkok

Flyet som fraktet passasjerer fra Moskva til Bangkok traff uventede luftstrømmer.

TURBULENS: En passasjer filmer kaoset på flyet etter at en Aeroflot-flyvning fra Moskva til Bangkok ble rammet av kraftig turbulens. Piloten fikk ikke varslet passasjerene, 27 mennesker ble skadet under turbulensen. Video: CNN Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst 27 personer ble skadd da et Aeroflot-fly fra Moskva havnet i alvorlig turbulens under en flyving til Bangkok mandag, opplyser det russiske flyselskapet.

– De skadde har fått mange brudd. Det er russere og utlendinger blant dem, sier Vladimir Sosnov fra den russiske ambassaden i Bangkok til nyhetsbyrået Tass.

Senere ble det klart at det var 24 russere og tre thailendere blant de skadde.

Videoen øverst i saken viser en passasjer på flyet som filmet kaoset.

Over 300 passasjerer var ombord i flyet, en Boeing 777, som havnet i en luftlomme 40 minutter før landing i Bangkok. Det antas at de som ble skadd, ikke satt i setene sine, eventuelt ikke hadde på seg sikkerhetsbelte.

Ifølge Aeroflot var det ikke mulig å advare passasjerene om turbulensen i tide slik at de rakk å ta seg tilbake til plassene sine.

15 av de skadde er nå innlagt på et sykehus i Bangkok, og tre russere måtte opereres. De er i alderen ett til 69 år, og flere av dem skal ha pådratt seg skader i ryggraden.

(NTB)