TURBULENS: En passasjer filmer kaoset på flyet etter at en Aeroflot-flyvning fra Moskva til Bangkok ble rammet av kraftig turbulens. Piloten fikk ikke varslet passasjerene, 27 mennesker ble skadet under turbulensen. Video: CNN Vis mer Vis mer

Kraftig turbulens på Aeroflot-flyvning

Minst 27 skadet da kraftig turbulens rammet fly på vei til Bangkok

Flyet som fraktet passasjerer fra Moskva til Bangkok traff uventede luftstrømmer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst 27 personer ble skadd da et Aeroflot-fly fra Moskva havnet i alvorlig turbulens under en flyving til Bangkok mandag, opplyser det russiske flyselskapet.

– De skadde har fått mange brudd. Det er russere og utlendinger blant dem, sier Vladimir Sosnov fra den russiske ambassaden i Bangkok til nyhetsbyrået Tass.

Senere ble det klart at det var 24 russere og tre thailendere blant de skadde.

Videoen øverst i saken viser en passasjer på flyet som filmet kaoset.

Over 300 passasjerer var ombord i flyet, en Boeing 777, som havnet i en luftlomme 40 minutter før landing i Bangkok. Det antas at de som ble skadd, ikke satt i setene sine, eventuelt ikke hadde på seg sikkerhetsbelte.

Ifølge Aeroflot var det ikke mulig å advare passasjerene om turbulensen i tide slik at de rakk å ta seg tilbake til plassene sine.

15 av de skadde er nå innlagt på et sykehus i Bangkok, og tre russere måtte opereres. De er i alderen ett til 69 år, og flere av dem skal ha pådratt seg skader i ryggraden.

(NTB)