Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Minst 30 luftangrep mot Raqqa

USA-angrep mot IS-stillinger.

IS I RAQQA: Den USA-ledede koalisjonen har utført minst 30 luftangrep mot IS i opprørsbastionen Raqqa nord i Syria. Foto: AP / NTB scanpix
IS I RAQQA: Den USA-ledede koalisjonen har utført minst 30 luftangrep mot IS i opprørsbastionen Raqqa nord i Syria. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den USA-ledede koalisjonen har utført minst 30 luftangrep mot IS i opprørsbastionen Raqqa nord i Syria, ifølge en eksilgruppe.

Luftangrepene rammet IS-stillinger i den nordlige utkanten av Raqqa by, opplyser den London-baserte gruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) søndag formiddag.

Også en syrisk militærbase som opprørsgruppen Den islamske staten (IS) erobret i juli, ble rammet av angrepene, ifølge SOHR.

Både USA og Syria har den siste uken gjennomført en rekke flyangrep i den IS-kontrollerte provinsen Raqqa.

Ti sivile skal ha blitt drept da amerikanske fly tidligere i måneden bombet et oljefelt utenfor Raqqa.

Onsdag skal 95 mennesker ha blitt drept i et syrisk flyangrep mot byen, og ifølge den syriske eksilgruppen SOHR var flertallet av dem sivile.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling