Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst 39 drept i nytt bombeangrep i Bagdad

Bil sto parkert i travel gate. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst 39 mennesker ble drept da en bilbombe eksploderte i Bagdad torsdag, opplyser irakiske sikkerhetskilder. Det er det tredje angrepet på tre dager.

I tillegg er over 50 såret i angrepet. Bilen som ble brukt, sto parkert i en travel gate i bydelen Habibiya der det er mange verksteder og bilforhandlere.

Ifølge sykehuskilder er tilstanden kritisk for mange av de sårede, og tallet på døde kan dermed stige.

Angrepet er det tredje i sitt slag på tre dager i den irakiske hovedstaden.

Onsdag ble minst 15 mennesker drept og over 50 såret i et selvmordsangrep i den sjiamuslimske Sadr-byen i Bagdad. Et lignende angrep ble også utført tirsdag, med minst fire dødsofre.

Det er ikke kjent hvem som står bak torsdagens angrep, men ekstremistgruppa IS har den siste tiden trappet opp angrepene i den irakiske hovedstaden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling