Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst 430 omkomne etter brannen i Paraguay

Tallet på omkomne etter brannen i et kjøpesenter i Paraguay steg onsdag til minst 430, og kan være så høyt som 464. Amerikanske FBI bistår med etterforskningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Presidentens kontor og et av departementene oppga ulike tall onsdag.

Det var muligens en gasslekkasje som forårsaket brannen, og tallet på døde er blitt så høyt fordi sikkerhetsvaktene angivelig fikk ordre om å stenge dørene, slik at ingen kunne forlate kjøpesenteret uten å betale.

Myndighetene sier omkring 100 av likene er så forbrent at de ikke kan identifiseres, ifølge BBCs nettsider. Pårørende oppfordres til å avgi DNA-prøver for å bidra til identifiseringen.

Tre eksperter fra FBI har gjort foreløpige undersøkelser på stedet, og ytterligere fem FBI-offiserer er på vei for å bidra til etterforskningen.

Juan Pio Paiva, som eier kjøpesenteret Ycua Bolanos, er arrestert. Det samme er hans sønn Daniel og fire sikkerhetsvakter. De er alle siktet for drap.

NTB

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!