KRIGEN I SYRIA:

- Minst 58 drept i antatt kjemisk angrep i Idlib, Syria

Så skal bomber ha nådd sykehus som behandlet de skadde. Flere barn skal være drept.

PÅ SYKEHUS: Disse to barna får behandling etter at Khan Shaykhun-området i Idlib by skal ha blitt angrepet med kjemiske midler. Minst 58 personer skal være drept og flere titalls personer er skadd og sliter med å puste. Foto: Mohammed Karkas / Anadolu Agency / Scanpix 
PÅ SYKEHUS: Disse to barna får behandling etter at Khan Shaykhun-området i Idlib by skal ha blitt angrepet med kjemiske midler. Minst 58 personer skal være drept og flere titalls personer er skadd og sliter med å puste. Foto: Mohammed Karkas / Anadolu Agency / Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Minst 58 personer er drept og flere titalls personer skal være skadd i det som antas å være et kjemisk angrep i den nord-vestlige byen Idlib, melder BBC, The Guardian, AFP og en rekke andre medier.

I etterkant av det som omtales som et kjemisk angrep, kom det nye bombetokter. Et sykehus som behandlet de skadde ble nå truffet, melder det franske nyhetsbyrået AFP.

Det er den The Syrian Observatory for Human Rights (SOHR) som først meldte om angrepet. Russiske fly eller syriske regjeringsfly har angrepet Khan Sheikhoun, og folk har problemer med å puste, ifølge aktivister.

- Barn lider mest

Mohammed Rasoul er ansvarlig for ambulansetjenesten i Idlib, ifølge BBC, som har pratet med ham. Rasoul forteller at ambulansene kom på åstedet rundt 20 minutter etter en rekke flyangrep i morgentimene i dag. Der fant de et stort antall mennesker liggende på bakken, gispende etter luft.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer