Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst elleve drept i eksplosjon i Peshawar

Ifølge politiet ble eksplosjonen trolig utløst av en selvmordsbomber.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Mange mennesker skal ha blitt sendt til sykehus med skader etter eksplosjonen fredag. Et øyenvitne fortalte til nyhetsbyrået Reuters at han kunne telle mange døde, og en polititalsmann sa at det var både politifolk og sivile blant de drepte.

Opprørere fra den islamistiske talibanmilitsen i Afghanistan har i snart to uker gått til angrep mot mål tilknyttet regjeringshæren, politiet og FNs kontorer i Pakistan. Til sammen er rundt 150 mennesker drept i disse angrepene.

- Det er vanskelig for vanlige folk å få være i fred. Jeg måtte ta med meg familien og flykte, fortalte Jaiji Ayub Mehsud, som fredag var på flukt fra kamper i det nordvestlige Pakistan, til nyhetsbyrået AP.

Pakistanske kampfly angrep fredag igjen mål i regionen Sør-Waziristan nær grensen mot Afghanistan. Samtidig ble det skutt med artilleri mot steder som regjeringshæren mener brukes som baser av Taliban.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling