Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst fem drept av bilbombe utenfor Damaskus

Minst 15 personer er såret. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst fem mennesker ble drept og over 15 såret da en bilbombe eksploderte i et regjeringskontrollert område utenfor Syrias hovedstad Damaskus.

Ifølge statlige syriske medier ble bilbomben utløst i Sasa, sørvest for Damaskus, søndag.

Eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR), en aktivistgruppe som er mot Assad-regimet, melder på sin side at fire mennesker ble drept, deriblant tre som var tilknyttet militær etterretning, da bilbomben eksploderte rett ved en kontrollpost bemannet av regjeringsvennlige styrker.

En gruppe som kaller seg Fath al-Sham og som er tilknyttet al-Qaida, sier den står bak angrepet.

En skjør våpenhvile trådte i kraft 30. desember, men til tross for den har det de siste dagene vært kamper i flere opprørskontrollerte områder rundt Damaskus, blant annet i dalføret Wadi Barada, der mye av drikkevannet til Damaskus-området kommer fra. Det har ført til akutt vannmangel i mange deler av den syriske hovedstaden.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling