BÆRES BORT:Redningsarbeidere bærer en omkommet bygningsarbeidet ut fra en hotellbygning i Cala Ratjada nordøst på Mallorca tirsdag. Minst fire arbeidere mistet livet, da tre av de ni etasjene i bygningen raste sammen etter et voldsomt regnvær. Hotellet var stengt for oppussingsarbeider som var satt i gang uten tillatelse, og det befant seg ingen gjester i bygningen, sa lokale tjenestemenn. Foto: Jaime REINA/SCANPIX
BÆRES BORT:Redningsarbeidere bærer en omkommet bygningsarbeidet ut fra en hotellbygning i Cala Ratjada nordøst på Mallorca tirsdag. Minst fire arbeidere mistet livet, da tre av de ni etasjene i bygningen raste sammen etter et voldsomt regnvær. Hotellet var stengt for oppussingsarbeider som var satt i gang uten tillatelse, og det befant seg ingen gjester i bygningen, sa lokale tjenestemenn. Foto: Jaime REINA/SCANPIXVis mer

Minst fire drept da hotell raste sammen på Mallorca

Myndighetene frykter dødstallene vil stige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst fire bygningsarbeidere har mistet livet etter at et hotell på Mallorca raste sammen. Myndighetene frykter at tallet på døde kan komme til å stige.

Tre av de ni etasjene raste sammen under arbeid på hotellet i Cala Ratjada nordøst på den spanske middelhavsøya tirsdag.

- Hotellet var stengt for oppussing, og det befant seg ingen gjester i bygningen, sa lokale tjenestemenn.

- Selskapet som drev med oppussingen, hadde ikke de nødvendige tillatelsene og var beordret til å stanse arbeidet, tilføyde tjenestemennene.

Sterkt regnvær kan ha bidratt til å gjøre bygningen ustabil, ble det sagt.


NTB


REDNINGSARBEID: Det foregår nå redningsarbeid på hotellet Cala Ratjada på Mallorca. Foto: Jaime REINA
REDNINGSARBEID: Det foregår nå redningsarbeid på hotellet Cala Ratjada på Mallorca. Foto: Jaime REINA Vis mer