Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst fire druknet i filippinsk ferjeforlis

Ferja fikk slagside og begynte å synke i morgentimene.

SANK: Denne ferja, Superferry 9, sank i morgentimene. Over 80 personer er ennå savnet.  Foto: AFP PHOTO/Philippine Coast Guard/Scanpix
SANK: Denne ferja, Superferry 9, sank i morgentimene. Over 80 personer er ennå savnet. Foto: AFP PHOTO/Philippine Coast Guard/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Minst fire mennesker druknet og mer enn 800 reddet tidlig i morgest etter at ei ferje fikk slagside og sank sør i Filippinene. Mer enn 80 passasjerer er ennå savnet.

Kystvakta opplyser til nyhetsbyrået Associated Press 880 til 964  som var ombord fartøyet Superferry 9 er blitt reddet timer etter ferja sank, og tatt ombord i to handelsskip og et marinefartøy som befant seg i nærheten.

Letingen etter mer enn 80 savnede pågår nå for fullt.

Ifølge Filippinenes forsvarsminister Gilbert Teodoro var en mann og et lite barn som hoppet over bord fra Superferry 9 blant de omkomne.

Han opplyser at flere marinefartøy, samt luftstyrkene er med i søket etter de savnede.

Fartøyet med mer enn 900 passasjerer var på vei til General Santos City, og var i farvannet utenfor Sirawai i Zamboanga Del Northe da det sank, ifølge Philippine Daily Inquirer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling