Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Minst fornøyd med Mette-Marit

Mens kronprins Haakon gjør en svært god jobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Folket har talt. Ifølge en fersk undersøkelse fra InFact mener hele 52 prosent av det norske folk at kronprins Haakon gjør en svært god jobb. Samtidig mener over 11 prosent at ektefruen gjør en svært dårlig jobb, melder Se og Hør.


Mette-Marit behøver likevel ikke bli deprimert av den grunn, for så mange som 28 prosent har svart at de synes at hun gjør en svært god jobb. Det samme mener 46,5 prosent om kong Harald og 39,5 prosent om dronning Sonja.

Prinsesse Märtha Louise er nok ikke like populær som sin bror. 26 prosent av befolkningen mener at hun gjør en svært god jobb, mens 10 prosent er lite imponert.

Kronprinsparet var aktuelle tidligere denne uka, da lille Ingrid Alexandra (snart 2) begynte i barnehagen.

Mette-Marit er tidligere i år blitt rost for sin nye, selvsikre opptreden.

- Det heter jo at erfaring gjør klok, og det er ingen tvil om at Mette-Marit framstår tydeligere og tryggere i rollen sin som kronprinsesse i dag, sa sjefredaktør i bladet Henne, Ellen Arnstad til Dagbladet.

FOLKETS DOM: Vi er mest fornøyd med kronprins Haakon. Hvem synes du gjør den beste jobben av de kongelige? Avgi din stemme i artikkelen under. Foto: Jon Terje H. Hansen
FOLKETS DOM: Vi er mest fornøyd med kronprins Haakon. Hvem synes du gjør den beste jobben av de kongelige? Avgi din stemme i artikkelen under. Foto: Jon Terje H. Hansen Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!